Kangaroo

Üdvözöljük a Compass Pools Hungary oldalán!

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik medencék és uszodatechnikai eszközök forgalmazásával. 2000 óta az ausztrál Monarch Pools System sós uszodavíz-kezelő berendezések, 2003 óta a szintén ausztrál, életre szóló garanciával rendelkező Compass Ceramic Pools medencék kizárólagos magyarországi forgalmazója. A Compass Pools Hungary Kft. 2003 óta tagja a Magyar Uszodatechnikai Egyesületnek.

Mindamellett, hogy vevőink igényeinek és a technikai újítások figyelembe vételével folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat, törekszünk a legkorszerűbb, környezettudatos, gazdaságos és felhasználóbarát megoldásokat elhozni ügyfeleink számára.

Úszómedence választékunkban az egyedülálló technológiájú kerámia kompozit medencéktől, melyre éltre szóló garanciát adunk, a gyors és egyszerű telepítésű polymer medencéken át, az egyedi úszómedencékig minden megtalálható. Figyelünk arra is, hogy a medencék karbantartásához, tisztításához minél egyszerűbb, kényelmesebb megoldásokat kínáljunk. Ilyen például a Compass Ceramic medencékbe beépíthető Vantage automata padlótisztító rendszer, vagy a vízkezelést teljesen automatizáló Regulmatic mérő-szabályozó rendszerek.

Nálunk minden medence egyedi. A vevő igényeinek legtökéletesebben megfelelő gépészettel és kiegészítőkkel adjuk át.

 

Kérdéseivel, kéréseivel keressen minket!

Tájékozódhat Irodánkban, illetve Budaörsi úti Medence Centerünkben.