Kangaroo

Karrier

A MIX-MAX Ökotech és Uszodatechnika Kft az innovatív, nemzetközi céghátterű Compass Pools Hungary Kft. által forgalmazott előre gyártott karbon kerámia medencék szakszerű telepítésével és technológiai szerelésével foglalkozik.

Éppen ezért fontos számunkra, hogy megfelelő szakképesítéssel rendelkező kollégák motivált csatlakozzanak csapatunkhoz.

Hogy lehet munkatársunk?

  1. Jelentkezhet a honlapunkon meghirdetett valamely állásajánlatunkra fényképpel ellátott, részletes szakmai önéletrajzzal, és a fizetési igény megjelölésével, a megadott e-mail címen. Kérjük, hogy a levél tárgyaként minden esetben tüntesse fel az adott pozíciót.
  2. Küldje el fényképes önéletrajzát a mixmax@mixmax.hu e-mail címre adatbázisunkba.Több éves tapasztalattal rendelkező értékesítő, területi képviselő, uszodatechnikában jártas villanyszerelő, nagy gyakorlattal rendelkező vízgépészeti szerelő, vízvezeték szerelő kollégáknak érdemes életrajzukat elküldeni. A levél tárgyaként kérjük, tüntesse fel: "Jelentkezés adatbázisba ". Amennyiben munkatapasztalatának megfelelő beosztásba keresünk munkatársat, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Személyi adatait a törvényi előírások betartásával, bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Önéletrajzát, ha addig nem kéri, 3 év múltán automatikusan töröljük adatbázisunkból.

JELENLEGI ÁLLÁS AJÁNLATAINK

Online marketing szakember

Területi képviselő - Értékesítő

Uszodatechnikai szerelő - villanyszerelő

Uszodatechnikai vízgépész szerelő