Kangaroo

Az öntisztító medence

VANTAGE MEDENCETISZTÍTÓ RENDSZERVantage medencetisztító rendszer
Melegebb, tisztább és egészségesebb lesz medencéje!

 

Az automata medencetisztító rendszer rendkívül sok munkától, és fáradtságtól mentesíti Önt. A medence tulajdonosok többségének nincs ideje a medence takarítására, ráadásul kellemetlen időtöltésnek tekintik.

Mindezek mellett a Vantage rendszerrel vegyszert és fűtési költséget takarít meg.

 

VANTAGE tisztító rendszer működési elve

A Vantage rendszer a medencepadlóba épített, alig észrevehető tisztító és keringtető szórófejek hálózata. Egy szisztéma szerint, bizonyos sorrendben a szórófejek, kijönnek a padló síkjából és az erőteljes vízsugarak a szennyeződéseket, mint pl. homok, levél, a gyűjtő-lefolyó irányába terelik. Ezután a szabadalmaztatott „Gyűjtő Zónában" pontosan beállított vízsugarak a szennyeződéseket, az automatikus eltávolításhoz, a törmelékgyűjtőbe irányítják. A medence a Vantage rendszerrel állandóan tiszta lesz.

Vantage medencetisztító

öntisztító medence

öntisztító medence 2

a medence tisztul

Vantage medencetisztítás folyamata

A Vantage Plus megoldja

 

VANTAGE PLUS

Lépcsők, ülőpadokhoz tisztítására szolgál.
A Vantage Plusszal a lépcsők a medencével egyidejűleg állandóan tiszták lesznek.

 

Vantage cirkuláció

A medence a cirkuláció révén tisztul

A hagyományos úszómedencékben általában nem elég hatásos a cirkuláció, a hidraulika. Emiatt holtterek alakulnak ki, ahol az alga megtelepedhet, és ezáltal állandóan magas a medence vegyszerigénye. A medence felső rétege melegebb, nagyobb a párolgás, az alsó réteg kellemetlen hideg. A Vantage rendszerrel a medencevíz fölső melegebb és alsó hidegebb rétegei megfelelően tudnak keveredni, a napsütés által a medence hamarabb fölmelegszik és jelentős energiát takarít meg.

 

Melegebb, tisztább, egészségesebb!

A Vantage rendszer medencéjét passzív szolárfűtésű medencévé alakítja, amely lehetővé teszi a fürdési szezon kitolását. A passzív szolárfűtés hatása a medence alján összpontosul, megszüntetve a holttereket. A fűtési költség a hagyományos medencékhez képest 50 %-al, csökken. Diagram
Szolar úszómedence

 

 

 

Vantage debris
Ahol sok a szennyeződés

 

Ha medencéje olyan helyen van, ahol nagyobb szennyeződésnek van kitéve a Vantage Debris Canister rendszert ajánljuk. Ötször annyi piszok befogadására, szűrésére képes, mint az egyéb hagyományos szűrők. A medence mellett könnyen hozzáférhetően helyezhető el, a szennyeződés pedig pillanatok alatt eltávolítható.

 


Vantage „Brain" működése

A rendszer "agya" egy szabadalmaztatott Vantage váltó-szelep, mely a szűrőciklus alatt automatikusan vezérli a tisztító szórófejeket.

Ventage szelep uszodatechnikaVentage egyedi uszodatechnika