Kangaroo

Compass Pools medence- és víztükör színek

    2 x 3D - Bi-Luminite®/ NOVA® színek - Lenyűgöző, Ellenálló, Tartós
  • 10 év garancia színre!
  • 2 x „3 Dimenziós" = a felületre két külön rétegben felhordott 3D színek
  • Egészen különlegesen, brilliánsan csillogó színek
  • Minden medence egyedi, mert a színréteget kézzel viszik fel, mint a legdrágább autóknál
  • Tizenegyféle színváltozat: 4 Bi-Luminite®, 6 NOVA®és 2 Cyber

A Bi-Luminite®/ NOVA® színek különleges színt adnak a víznek, egyedülálló csillogást, 3D optikát adnak a víztükörnek.

NOVA® SZÍNEK

A Nova® 3D színek – az újfajta csillámokkal és a megújult, egyedi színkeverékkel – a világon az egyik legjobb gelcoat védőréteg rendszerét kínálja. Egyedülálló, holografikusan áttetsző hatásával a Compass Pools karbon kerámia medencében a víz különlegesen, lenyűgözően ragyog.

Nova Anthracite medence szín Nova Pearl medence szín

Nova Navy medence szín Nova Stone medence szín

Nova Onyx medence színek Nova Blue medence színek

BI-LUMINITE® SZÍNEK

A Bi-Luminite® felület és 3D színei gyökeresen megváltoztatta az addig szokványos medencéket.A Compass Pools medence felületek nem csak egyszerűen szép megjelenésűek. E mögött lényegesen több van: a Compass Pools zseniális technológiája a háromdimenziós, csillámló felületbevonat. Mielőtt a Compass Pools kifejlesztette a Bi-Luminite® felületet, a legtöbb kompozit medencének egyszerű színei voltak. Némelyiket próbálták színezni, másokat meg márványra utánozni. A Compass Pools a speciális felszín alatti csillámokkal és az egy helyett a kettős színréteggel megváltoztatta a kompozit medencék megjelenését. A kettős színréteg jobb, mint egy.

Bi-Luminite Smokey Quartz medence szín Bi-Luminite Golden Pebble medence szín

Bi-Luminite Blue Granite medence szín Bi-Luminite Blue Saphire medence szín

medence színek Compass Pools medencék színei Medencék impozáns színekben

A Compass tervezői határozottan gondolták, hogy speciális csillámokkal jelentősen meg tudják változtatni a medence megjelenését. Ehhez egy teljesen új átlátszó műgyanta felületet kellett kifejleszteni. Az eredmény lenyűgöző, háromdimenziós hatás volt.

A csillámló színeknek széles a skálája. Ez a védett dupla lamináló technológia különleges színhatásokat eredményezett. Ez a háromdimenziós csillámló hatás biztatta a Compass Poolst, hogy egyedülálló színpalettát hozzon létre. Ez az oka miért tudnak a Compass Pools medencék a természettel egybeolvadni, vagy miért képesek hatásosan kifejezni az Ön stílus és színvilágát.

 

A medencék egyedileg kézzel készülnek. A szín, forma, méret változhat a kiadványokon szereplőkhöz képest. A szín és műszaki tartalom változtatás jogát fenntartjuk!