Kangaroo

PREMIUM CERAMIC POOLS®

Prémium kerámia medencék

 

 

Új kerámia medence formák és színek

 

 

 

 

PREMIUM CERAMIC POOLS MEDENCÉK - EREDETI AUSZTRÁL KERÁMIA KOMPOZIT TECHNOLÓGIÁVAL

  • Az általunk forgalmazott Premium Ceramic Pools kerámia kompozit medence kivételes ár-érték arányt kínál a medence prémium minősége és alacsony telepítési költségei mellett.
  • A Premium kerámia medence szerkezet az eredeti ausztrál kerámia kompozit technológiával készül. Az üvegszál erősítésű poliészter és vinylészter rétegek között egy extra erős kerámia mag biztosítja a nagy szilárdságot a flexibilitás megtartása mellett. Ez az eredeti ausztrál technológia teszi lehetővé a környezetbarát, betonozás nélküli telepítést. Az aljzat és oldalfalak betonozása elhagyható, így jelentős költség takarítható meg a Premium Ceramic Pools® kerámia medence telepítésekor. A technológia nagyszerűségének köszönhetően a gyár éltere szóló garanciát biztosít a medence szerkezetére.
  • A különleges 3D hatást és csillogást eredményező technológiával előállított Cyber színréteg további előnye, hogy a medence ellenállóbb a napsütésnek, kémiai anyagoknak és külső sérülésekkel szemben. A technologiának köszönhetően medence felső Cyber rétege zárt porózusu, teljesen sima, így az alga és más szennyeződések is nehezebben telepszenek meg rajta. A medence karbantartása és tisztítása jelentősen egyszerűbbé válik. Az egyedülálló Cyber felületbevonat védi az alatta levő színréteget a külső mechanikai hatásoktól és az időjárás viszontagságaitól; így a medence csillogó színe még az extrém erős UV sugárzással és az erős vegyszeres hatással szemben is kitűnően ellenáll.
  • A felhasznált anyagoknak és az ausztrál technológiának köszönhetően a Premium Ceramic medence felületére 10 év garanciát biztosít a gyár.

 

Medence szerkezeti metszet

CYBER MEDENCE SZÍNEK

  • Fantasztikusan csillogó 3D színek, egyedülálló színvédelem
  • kivallóan ellenáll mechanikai sérüléseknek, vegyszereknek és a magas hőmérsékletnek
  • különleges védelem az UV sugárzás ellen
  • kellemes érintésű, bőrbarát medence felület

 

Cyber blue medence színrétegCyber White medence színréteg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aqua karbon kerámia kompozit medence

Aqua úszómedence

 

Kis helyigény, nagyszerű élmény!

 

Az új prémium AQUA karbon kerámia medence méretének köszönhetően a kisebb kertekben is könnyen elfér, és nagyszerű élményt biztosít az egész családnak.

Kompakt kialakításának és méretének köszönhetően kitűnő választás beltérre vagy kisebb kerttel rendelkező családi házakhoz.

A medence sarkába beépített, csúszásmentes felülettel ellátott lépcső és az oldalfalakon körbefutó kapaszkodó perem, illetve leálló perem biztonságot nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt.


Aqua medence

 

 

 

 

 

 

Méret: 6200 x 3200 x 1400

 

Fun karbon kerámia kompozit medence

 

Az egész családnak!

Fun úszómedence


A gyorsan, betonozás nélkül telepíthető üvegszálas poliészter-kerámia medencéink közül a FUN karbon kerámia medence rendelkezik az egyik legnagyszerűbb ergonómiai tulajdonságokkal.

A prémium medence kialakítása minden igénynek megfelelő, így egyszerre pancsolhat és sportolhat benne az egész család.

Vízmélységének köszönhetően, a játékok mellett kiválóan alkalmas vízi fitnesz-edzésre is. Ez a mozgás köztudottan óvja az ízületeket és felüdülést biztosít a szervezetnek.

A FUN karbon kerámia medence kitűnő választás, akik a szórakozást és egészséges vízi sportokat otthon szeretnék gyakorolni.

A medence két hosszanti oldalán kialakított, csúszásmentes felülettel ellátott lépcsők biztosítják a kényelmes és biztonságos belépést a medencébe éppúgy gyerekeknek, mint időseknek.

FUN medence

 

 

 

 

 

 

Méret: 7500 x 3700 x 1450

 

Trend karbon kerámia kompozit medence

Trend úszómedence

Fürdővilág az Ön otthonában!

A TREND üvegszál erősítésű kerámia kompozit medence letisztult tervezéssel és egyszerű eleganciával illeszkedik kertjébe. Méreteinek köszönhetően kiválóan alkalmas úszásra, a legjobb helykihasználás mellett.

Széles és kényelmes lépcsővel fogadja a prémium TREND karbon kerámia medence a fürdőzőket és úszni vágyókat.

Az egyedi, minimalista tervezésének és a legjobb kihasználhatóságnak köszönhetően ideális kisebb kerttel rendelkező, modern épületegyüttesekhez is.

A medence oldalfalán körbefutó leálló perem nagy biztonságot nyújt mindenki számára, ennek köszönhetően gondtalanul élvezheti a fürdőzést egyedül, vagy családja körében.

Trend mendece

 

 

 

 

 

 

Méret: 8300 x 3700 x 1450