Kangaroo

Magas medencefedés típusaink

Laguna classic medencefedés:

A Laguna classic fedés kosárgörbe keresztmetszete, impozáns formavilága és nagy belmagassága tökéletes megoldás lehet, azok számára, akik a medencefedés alatti pihenést és a nagyobb mozgástereket kedvelik.

Viszonylag gyakran választjuk a polikarbonát medencefedéseknél azt a megoldást, mikor az oldal- és végfalak vastagsága 4mm (üvegszerű) míg a tetőrész cellás lemezzel van héjalva.

A kényelemhez hozzá tartozik még, hogy a Laguna classic fedés végfalain dupla tolóajtó elhelyezésére van lehetőség.

További információkat erről a medencetakarásról itt kérhet!

 

Oceanic medencefedés:

Az Oceanic típus extrém magas kivitele az óriások közé emelte a formát!

2,8m-es átlagmagasságának köszönhetően egy megnyugtató érzés tölti el az embert, mikor belép a fedés alá és átadja magát a zavartalan fürdőzésnek, úszásnak.

Az Oceanic fedés oldal- és végfalai már az alapkivitelben üvegszerű kompakt polikarbonát lemezzel van héjalva. Lehetőség van dupla tolóajtó elhelyezésére a végfalakon illetve kényelmes mozgást biztosító oldalajtó is kialakítható a legnagyobb szegmensen.

Tökéletes választás, annak, aki a nagy lehetőségeket szereti.

További információkat erről a medencetakarásról itt kérhet!


Vision medencefedés:

A Vision fedés mindkét oldalon függőleges oldalfalakkal épül meg hasonlóan a Venezia medencetakaráshoz.

A fedés egyszerű és szabályos formája lehetővé teszi, hogy fedett állapotban a medence körüli tér teljes mértékben kihasználható mind a 4 oldalán. A Vision medencefedés üvegszerű polikarbonát hájalással épül, így teljes mértékben átláthatunk rajta, és a funkcionalitás mellett még esztétikai élményt is nyújt.

További információkat erről a medencetakarásról itt kérhet!


Olympic medencefedés:

Az Olympic típus formailag egyedülálló a piacon, cégünk prémium terméke

 

Görögországban a 2004-es olimpiai játékok idején mutatták be, ahol szenzációnak számított az új egyedülálló szerkezeti felépítés.

A szerkezet opcionális 1 vagy 2 félgömb kupolaszerű részből és kosárgörbe keresztmetszetű szegmensekből áll, aminek köszönhetően az elegáns fedés alatt maximális tér alakítható ki.

A medencefedés végén kialakítható dupla tolóajtó 50%-ra nyitható a félgömbszerű íven.

A fedés mozgatás1 vagy 2 személyt igényel, de alternatívaként javasolt a nagyobb fesztávú fedések esetén az elektromos mozgató rendszer.

Az Olympic típusunk a prémium medencefedések egyik legjobbja, amit tovább fokozhat, ha famintázatú kivitelben kéri.

További információkat erről a medencetakarásról itt kérhet!


Orient medencefedés:

Az Orient típusú fedésünk legideálisabban illeszkedik a kör alakú medencékhez, így kevesebb helyet vesz el a kertből, ha éppen csak a medencét szeretnénk praktikusan fedni. A nagy belmagasságnak köszönhetően zárt állapotában is hatalmas légteret biztosít az alatta fürdőzőknek.

A medence oldalának kb. 1/3 része egy dupla tolóajtó, ami könnyen nyitható és praktikus. Igény esetén további ajtó kiépítése is lehetséges.

További információkat erről a medencetakarásról itt kérhet!


Ravena medencetakarás:

A csaknem függőleges oldalfalak és íves elemek kombinációja teszi egyedivé a Ravena fedést, ami tökéletes megoldás lehet, akkor, ha az egyik oldalon szeretnénk csak nagyobb belmagasságot és az íves részt pedig, amennyire lehet, a medence pereméig igazítjuk. Funkcionalitás és esztétika egyben! Kiválóan illeszkedik olyan épületekhez, ahol a medence közel van elhelyezve a falhoz.

További információkat erről a medencetakarásról itt kérhet!


Venezia medencefedés:

A Venezia típusú medencetakarás mindkét oldalán csaknem függőleges oldalfalakkal van kialakítva, így biztosítja tulajdonosának a medence körüli tér teljes kihasználhatóságát, mind a 4 oldalon.

A Venezia medencetakarás funkcionalitás szempontjából is 100%-osan teljesít, mivel a takarás alatti tér teljes mértékben biztonságosan kihasználható.

Egyenes, szabályos vonalaival kiválóan illeszkedik mind a klasszikus, mind a minimál épületegységekhez.

További információkat erről a medencetakarásról itt kérhet!