Kangaroo

ROLÓS TAKARÁS MEDENCÉKHEZ – Compass Pools rollo®

rolós medencetakarás

 Minden medence esetében nagy hangsúlyt kell fektetnünk a biztonságra gyermekeink, kis kedvenceink vagy éppen a medencetér elzárására való tekintettel.
A Compass karbon kerámia medencéknél a teljes körű lefedettséget és az abszolút bozontságot a Compass Pools rolós medencetakarás biztosítja.

A biztonságosság mellet a CompassPools rollo cover® rolós takarás éjszaka vagy hidegebb időkben meggátolja a medencevíz hővesztését és a párolgást is.
A fűtési költségek egyik alternatív módszerrel történő csökkentése, hosszútávon jelentősen költséghatékony megoldását a szolár lamellák biztosítják, amelyek a napsugárzás melegét hasznosítva a megfelelő vízhőmérsékletet garantálják.
A lamellákat feltekert állapotban észre sem lehet venni, mert a medencetest színével megegyező rolóházban van a vízfelszín alatt és a fürdőzést sem zavarja. (lásd a képen)
Nyomógombos vezérlése egyszerű és kényelmes.


A roló takaró házát a beszerelést követően érdemes lefedni akár faburkolattal, vagy szegélykővel, ami elegáns megjelenést kölcsönöz neki és medence végében való pihenésnek is remek felületet biztosít.


A COMPASS TAKARÁS ELŐNYEI:

A medence színével egyező takaróházban elrejtett lamellák védenek az erős UV-sugárzással és mechanikus hatásokkal szemben és terhelés esetés a medence oldalán kialakított vezetőperem megakadályozza a medencetakarás lesüllyedését.

TAKARÓ SZÍNEK:

ROLÓS takarás a következő Compass kerámia medencékhez alkalmazható:

Vízalatti kivitel:


XL-Trainer90
XL-Trainer100
XL-Trainer110
XL-Trainer133
XL-Java 120
XL-Brillant 88