Kangaroo

Előnye

Az EcoMatic/ProMATIC előnyei

"Természetes" víztisztítás
Enyhe mennyiségű kristálysót használ, amit feloldunk az uszodavízben . (ez fele olyan sós, mint a saját könnycseppünk)

Szükségtelenné válik az uszodavíz fertőtlenítő vegyszerek használata.
Többé nem kell toxikus, veszélyes vegyszereket, vásárolni, kezelni, és szenvedni azok kellemetlen hatásaitól. Ráadásul ezeknek a vegyszereknek a kézi adagolása hol magas, vagy alacsony vegyszerszintet fog eredményezni. Az EcoMatic/ProMATIC az uszodavizet folyamatosan megfelelő fertőtlenítési szinten tartja.

Nincs bőrirritáció vörös, szemek.
Ezek a problémák a hagyományos úton kezelt uszodavíznél fordulnak elő, ami az EcoMatic/ProMATIC által kezelt víznél el fog tűnni. Azok a fürdőzők, akik ún. "klór allergiában" szenvednek, ezektől a szimptómáktól mentesülni fognak.

Egészséges
Az EcoMatic/ProMATIC egészséges, kristálytiszta vizet fog tartani a medencében anélkül, hogy használni kellene azokat a vegyszereket. Az enyhe sós víznek közismert a terápiás hatása, és a baktériummentes víz mindenkinek nyugodt fürdést biztosít.

Gazdaságos
A költséges vegyszereket olcsó kristálysóval váltja ki. Egy évben egyszer kell feltölteni a medencét sóval, - ez egy közepes otthoni medencénél kb. 6000.-Ft-ot jelent. Az ESC 16-os modell csak 80W-ot fogyaszt. Az EcoMatic/ProMATIC 3-4 év alatt megtérül egy otthoni, és 1-2 év alatt közületi uszoda esetében.

Környezetbarát
Az EcoMatic/ProMATIC a fertőtlenítés megtartása mellett folyamatosan újrahasznosítja a feloldott sót. Ennek a természetes anyagnak az újrafelhasználásával a környezetre nem ártalmas. Az EcoMatic/ProMATIC a legjobb vizet garantálja amiben valaha is úszott.

-pH szabályozó
Az ESC –pH széria automata pH szabályzó egységgel is rendelkezik, mely folyamatosan méri a medencevíz pH értékét és állandóan a kívánt értéken tartja. Ezáltal mentesül a pH szabályzás terheitől, a pontatlanság okozta károktól.