Kangaroo

Regulmatic


automata mérő-szabályozó rendszer
ek a tökéletes medencevíz eléréséhez

A mérő-szabályozó rendszerek segítenek abban, hogy különösebb odafigyelés nélkül is a víz minősége mindig tökéletes legyen a medencében. A Regulmatic pH szabályozó berendezés tartja az ideális pH szintet, a Regulmatic Redox berendezés szabályozza a sóbontó rendszereket és a Regulmatic pH-Cl Redox szabályozó méri és adagolja a kívánt folyékony klórt és pH csökkentő vegyszereket. A Regulmatic folyamatosan gyűjti az adatokat a vízminősségéről, és azonnal, automatikusan reagál annak legcsekélyebb változására. Így az eszközök pontosan annyi ideig működnek, ameddig az optimális értékek eléréshez feltétlen szükséges. Használatuk gazdaságos és időtakarékos. A készülékek könnyen illeszthetőek a már meglévő rendszerekbe is.

 


automata Redox mérő-szabályozó rendszer Redox szondával sósvízkezelő (sóbontó) berendezésekhez

 

Általában az üzemetetők nem kellően gondosak, hogy a helyes fertőtlenítési szintet tartsák a medencében. Ezeknek a károknak és későbbi bosszúságok a elkerülésére javasolt a Regulmatic Redox szabályzó rendszer sós medencevíz kezelő, sóbontó berendezésekhez. Meglevő rendszerekhez könnyen illeszthető.

A Regulmatic különösen ajánlott fedéssel ill., takarással rendelkező medencékhez, melyek sós technológiával üzemeltetnek, mivel ezek a medencék sokkal kevesebb fertőtlenítést igényelnek, min a nem fedett medencék. A redox szonda jelet küld a vezérlő egységnek a víz fertőtlenítési szintjéről, amit készülék 5 leddel jelez és a rendszer automatikusan szabályozza a Cl fertőtlenítési szintet. A redox alapú méréshez elengedhetetlen a pH precíz szinten tartása.

 

A Regulmatic előnyei:

- REDOX ALAPÚ, ÁLLANDÓ SZABÁLYZOTT SZABAD CL SZINT
- NEM LESZ TÚL MAGAS KLÓR SZINT, MELY KÁROKAT OKOZ MEDENCÉJÉBEN ÉS KIEGÉSZÍTŐ BERENDEZÉSEIBEN
- KEZELÉSE EGYSZERŰ
- UTÓLAG KÖNNYEN BEÉPÍTHETŐ
- MINIMÁLIS KARBANTARTÁSI IGÉNY
- SÓS RENDSZERE TELJESEN AUTOMATA LESZ, (PH SZABÁLYZÓ ALKALMAZÁSA MELLETT)
- LED KIJELZÉS
- AUTOMATA VAGY MANUÁLSI ÜZEMMÓD

 

A vízkezelés alapjaihoz tartozik, hogy szűrő-forgató rendszer mellett a pH -t a fertőtlenítő hatás megtartásához, állandó 7,2-7,4 szinten kell tartani, a helyes vízegyensúly megtartásához a TA (Összalkalitás) 80-120ppm között és a szűrőt rendszeresen vissza kell mosni. A ph ill., Redox szondát havi rendszerességgel ellenőrizni kell, szükség esetén kalibrálni.

Amennyiben pH szabályozó berendezés van, a szondát a pH befecskendezési pont elé kell szerelni.

Kötési ábra

 


automata pH mérő-szabályozó rendszer pH szondával

 

A medence sós víz fertőtlenítése megköveteli, hogy a medence vízének pH értéke folyamatosan ideális szinten legyen, ez általában 7,0-7,6 között mozog. Ennek szinten tartása időigényes folyamat, amennyiben nem automatizáljuk. Rendszeres időközönként mérni kell a pH értéket, majd az eredménynek megfelelően adagolni a pH csökkentő folyadékot. A Regulmatic pH mérő és szabályozó rendszer a csatlakozó pH szonda segítségével folyamatosan méri a pH értéket, és a mérési eredmények ismeretében irányítja az adagoló szivattyú működését. Így a rendszer pontosan annyi anyagot ad a vízhez, amennyi feltétlenül szükséges. Használata rendkívül gazdaságos, környezet- és felhasználóbarát.

 


automata Redox és pH mérő-szabályozó-adagoló rendszer Redox és pH szondával

 

A készülék egyszerre irányítja a folyékony klór és pH csökkentő adagolását.

Vizes kezelés és az pH szint beállítás működését. Használatával a vízminőség szabályozása teljesen automatikussá válik.

  • REGULMATIC PH SZABÁLYOZÓ
  • REGULMATIC REDOX ALAPÚ SZABÁLYOZÓ
  • PH PERFECT

 

pH perfect mérő- és szabályzó adagoló berendezés

A pH tökéletes feleslegessé teszi a víz állandó tesztelését és a kézi adagoló használatát, hogy fenntartsuk a medencevíz tökéletes pH-értékét. A medencevíz minőségének egyik legfontosabb meghatározója a víz pH értéke. A működés szempontjából nagyon fontos, hogy a medence vize 7,2 és 7,6 pH érték között mozogjon.
pH Perfect a szűrőrendszerhez csatlakozó a pH-szonda segítségével folyamatosan méri a medence vízének pH értékét, majd a mért adatoknak megfelelően az adagoló pumpa segítségével beállítja a víz egyensúlyát.
pH Perfect könnyen telepíthető új vagy meglévő rendszerekhez, és jól kombinálható minden vízkezelő szisztémával.
Műszaki adatok:
Méret: 240 x 200 x 90
Tömeg: 1,7 kg
Tápfeszültség: 230 V AC ,50Hz
Fogyasztás: 9 W
Pumpa mennyiségi szállítása: 1,5l/h
Max. ellennyomás: 1,5 bar
pH tartomány 0,0 -14,0 pH értékig
Mérési pontosság: +/- 0,1 pH
Szonda kalibrálás: félautomata kétpontos

 

Bekötési vázlat