Kangaroo

Története

 

A "Salt Water Pool System" a sós uszodavíz fertőtlenítő rendszer Ausztráliából származik az 1970-es évek elejétől.

Az EcoMatic/ProMATICot 1976 óta gyártja a Monarch cég Ausztráliában. Miután a "sósvíz rendszer" lett a meghatározó uszodavíz fertőtlenítési eljárás több országban, a gyár termékeit már hosszabb ideje Ausztráliától, Európán, közel és távolkeleten át az USA-ig több mint 30 országban használják. Ausztráliában az uszodák 90%-ában ilyen úgynevezett sós-víz fertőtlenítést alkalmaznak.

Több mint 500 000 rendszer üzemel már a világon, és Magyarországon is már számtalan uszodában megtalálható. Az EcoMatic/ProMATIC a "sósvíz rendszerű" uszodavíz fertőtlenítésben piacvezető a világon. Termékei a legmagasabb színvonalat képviselik.


Az EcoMatic/ProMATIC hosszú és töretlen sikerét annak köszönheti, hogy megbízható hatásos módon biztosítja uszodája vizének fertőtlenítését, annak ismere-tében, hogy ez a "természetes vízkezelés" szükségtelenné teszi, hogy Ön és családja toxikus és ártalmas vegysze-rekkel kezelt vízben fürödjön. Az EcoMatic/ProMATIC szükségtellené teszi klórgranulátum, algaölő, és "shock"-koló használatát medencéjében, még az olyan extrém forróságú helyeken is, mint a sivatagi Arizona és California, Dél-Afrika, stb.. Bármilyen uszodához, medencéhez a víz leeresztése nélkül illeszthető.  MIX-MAX Ökotech Kft., H-1022 Budapest, Barsi u.4.
Tel: (+36-1) 316-2946 ; Fax: (+36-1) 336-1222
E-mail:
mixmax@mixmax.hu